Legume la cuptor

de Irina in Mancaruri de post, 12 Dec 2010 | 27864 vizualizari

 

O mancare de post, sanatoasa si foarte usoara. Cateva legume aranjate frumos intr-o tava pot constitui cu succes o masa de seara rapida. Sau garnitura la o friptura, dupa caz...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 10-12 morcovi
  • 10-12 ciuperci champignon
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Legumele se spala si se curata de coaja. Dovleceii si vanata se taie rondele si se asaza impreuna cu toate legumele intr-o tava. Usturoiul se arunca peste legume cu tot cu coaja (are un gust nemaipomenit), se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu putin ulei de masline. Se introduce tava in cuptorul incins la 180 grade si se lasa max. 45 minute.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete cu ceapă